Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Sveriges största familjeyogapass!

Pressmeddelande   •   Aug 21, 2015 13:06 CEST

Sveriges största familjeyogapass!

På Hälsodagen i Stockholm den 13 sep och med livesändning via Periscope genomför vi Sveriges största familjeyoga pass tillsammans med Annette Lefterow.

Familjeyoga är en mjuk och meditativ yogastil för alla åldrar, barn och vuxna. Hela familjen kan träna tillsammans, barn, syskon, föräldrar och morföräldrar.

-Min junioryoga är framtagen med fokus på att förebygga mental och fysisk ohälsa i unga år, dämpa stress och stärka självförtroendet. Nu vill vi bjuda in hela Sverige att lära sig hur man kan göra en välgörande yogastund tillsammans hemma eller utomhus, säger Annette Lefterow

Passet genomförs söndag den 13 september kl. 12.15 och vi sänder samtidigt live via Pericsope (1,6 miljonerklubbens profil-ettkommasex). Traditionellt pass och online pass pågår samtidigt. Sändningen startar 12.00 och ger en extra möjlighet för barn och ungdomar att chatta och ställa frågor direkt innan passet. Alla familjer som deltar på passet online och laddar upp en bild på instagram med hashtag #sverigesstorstafamiljeyogapass samma dag får en fri nedladdning av filmen junioryoga.

Annette Lefterow är en ledande expert inom hälsa och ambassadör för 2,6 miljonerklubben. Med 30 års erfarenhet inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon är aktuell med höstens nya bok, Din guide till wellness. Boken innehållet ett eget kapitel om juniorwellness och hälsa för barn i alla åldrar. Hon har tidigare gett ut flertalet träningsfilmer och böcker, håller föredrag och utbildningar samt driver en digital hälsoplattform.

Datum: 13 sep

Tid: 12.00-12.30

Plats: Djurgården, mellan Villa källhagen och Sjöhistoriska muséet

Kontakt:

Linda Lindberg, kommunikatör, linda@1.6miljonerklubben.com 08-122 112 25

Annette Lefterow, yogaexpert, annette@lefterow.com 070-892 77 00

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.