Gå direkt till innehåll
Artisten Zinat Pirzadeh deltar den 9 november på Allt för Hälsan. Hon är en av Sveriges mest kända komiker och ambassadör för 1,6 miljonerklubben. Hon kommer till Allt för hälsan den 9 september och talar under rubriken "Ett skratt förlänger livet".
Artisten Zinat Pirzadeh deltar den 9 november på Allt för Hälsan. Hon är en av Sveriges mest kända komiker och ambassadör för 1,6 miljonerklubben. Hon kommer till Allt för hälsan den 9 september och talar under rubriken "Ett skratt förlänger livet".

Pressmeddelande -

TRÄFFA ZINAT PIRZADEH OCH ANNETTE LEFTEROW PÅ HÄLSOMÄSSAN

1,6 & 2,6 miljonerklubben deltar även i år på mässan Allt för Hälsan i Älvsjö den 8-10 november. Två av föreningens ambassadörer, Zinat Pirzadeh och Annette Lefterow, deltar i Speakers Corner den 9-10 november samt i 1,6 miljonerklubbens monter.

Den 9 november kl 13.15: Zinat Pirzadeh – En av Sveriges mest populära komiker talar under rubriken”Ett gott skratt förlänger livet”. Hon ger oss nyckeln till hur vi ska tänka positivt och leva längre. Artisten Zinat Pirzadeh är författare, konferencier, skådespelare och 1,6 & 2,6 miljonerklubbens ambassadör. Hon ger oss nyckeln till hur man ska tänka positivt och leva längre. 9 november kl 13.15 i Speakers Corner – B13:30

Den 10 november kl 13.15: Annette Lefterow, wellness expert, talar om hur du själv kan styra din stress och hitta styrka att klara jobb familj, hälsa och egen tid i ”Vardagspusslet” Annette Lefterow är ambassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben och en ledande expert inom hälsa och wellness. Hon har gett ut flertalet böcker och träningsfilmer inom hälsa samt utvecklat många populära träningskoncept, som t.ex. Yogalates, Footballates och Junioryoga. Hon har under åren utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, Ayurveda, spa och dans.
Dag: 10 november kl 13.15 i Speakers Corner – B13:30

Allt för hälsan, den 8-10 november: 1,6 & 2,6 miljonerklubben finns på plats i monter B12:31.

För mer information kontakta: Inger Söderholm, inger@1.6miljonerklubben.com, tel 0709-969599.

Ämnen

Taggar

Regioner


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Presskontakt

Alexandra Charles von Hofsten

Alexandra Charles von Hofsten

Presskontakt Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben 0708-28 09 11

Relaterat material

för kvinnors hälsa

Vi vill att alla kvinnor, oavsett ålder, ska ha bästa möjliga livskvalitet och bästa tänkbara hälsa livet ut.

Vi tror på lika villkor och respekt för olika människor som förutsättning för ett bra liv. Detta är inte självklart. Därför grundade vi 1,6 miljonerklubben, år 1998 en ideell förening för kvinnors hälsa där siffran 1,6 miljoner står för det antal kvinnor över 45 års ålder som då fanns i Sverige.

Idag förbigås kvinnor i alltför många sammanhang. Mannen är till exempel norm i den medicinska forskningen. Detta trots att vi i dag vet att det inte bara finns biologiska utan också fysiologiska och farmakologiska skillnader mellan könen. Det här är ett exempel på ett av våra kärnområden, där vi vill förbättra situationen för kvinnor.

Vi vill även förbättra andra situationer med koppling till kvinnors välbefinnande och hälsa, som till exempel att sprida kunskap om hjärt- och kärlsjukdom som idag är främsta dödsorsaken bland kvinnor. På samma sätt vill vi förmedla kunskap om stress och utbrändhet, kost- och motion, hjärnforskning, ekonomi och jämställdhet.

Att förbättra kvinnors situation i livet och status i samhället är både vår hjärtefråga och den drivkraft som har gjort 1,6 miljonerklubben till en av landets största kvinnoföreningar.

1,6 & 2,6 miljonerklubben
Grev Turegatan 27, 2 tr
114 38 Stockholm
Sverige