Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Välkommen till webinar med Dr Michael Mosley

Pressmeddelande   •   Okt 14, 2020 12:25 CEST

Alexandra Charles von Hofsten leder kvällens livesändning med Dr Michael Mosley

 Michael Mosley är läkare, vetenskapsjournalist på BBC och mannen bakom 5:2-dieten och succéböckerna 5:2-dieten - friskare, smalare, längre liv med halvfasta och Blodsockerkoll på 8 veckor. Flera av hans vetenskapsdokumentärer har visats i svensk tv, exempelvis serien "Medicin med Mosley". Han har blivit utnämnd till Medical Journalist of the Year i Storbritannien.

Nu är han aktuell med en ny bok ”Mosleys sömnskola – Fyraveckorsprogram till bättre sömn och hälsa”. Svårt att sova? Du är inte ensam, och det finns hjälp att få. I den här boken delar Dr Michael Mosley med sig av forskning och egna erfarenheter samt en lång rad konkreta råd.

Detta webinar arrangeras i samarbete med Bonnierförlagen.

Observera att samtalet kommer hållas på engelska.

Webinarproducent Annette Lefterow

Anmäl dig här

När: Torsdag den 15 oktober, kl 18.30. 
Plats: Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris: Konstnadsfritt för media
Övrigt: Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland skräpmailen.

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.