Gå direkt till innehåll
Den 16 mars kommer Woman in Red till Västerås för en jämställd hjärtsjukvård.
Den 16 mars kommer Woman in Red till Västerås för en jämställd hjärtsjukvård.

Pressmeddelande -

VÄSTERÅS SLÅR ETT SLAG FÖR KVINNOHJÄRTAT

Måndagen den 16 mars slår hundratals Västeråsare ett slag för en jämställd hjärtsjukvård och ny forskning på kvinnohjärtat genom Woman in Red. 

Mitra Sadeghi, ST-läkare inom kärlkirurgi informerar om symtom, orsak och behandling av kärlkramp i benen. Sofia Antonsson, leg. dietist, författare, informerar om betydelsen av att ha balans i magen för att få balans i livet. Operasångerskan Charlotta Huldt underhåller. 

Se hela programmet på www.1.6miljonerklubben.com

För mer information, bilder, intervjuer, vänligen kontakta Inger Söderholm, inger@1.6miljonerklubben.com, tel 0709-969599.


Ämnen

Taggar

Regioner


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Presskontakt

Alexandra Charles von Hofsten

Alexandra Charles von Hofsten

Presskontakt Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben 0708-28 09 11