Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Woman in Red i Malmö den 14 mars

Pressmeddelande   •   Feb 17, 2014 11:22 CET

Woman in Red – med kvinnohjärtat i fokus!
Välkommen till Woman in Red i Malmö den 14 mars kl 17:30-22:30 Salen Svansjön på Scandic Triangeln (fd Hilton), Malmö Den vanligaste dödsorsaken hos svenska kvinnor är hjärt- och kärlsjukdomar. Men vi vet alldeles för lite om kvinnlig hjärthälsa. För att ge och samla in pengar till forskning driver 1,6 & 2,6miljonerklubben kampanjen Woman in Red. Kvällen bjuder på en blandning av medicinska föreläsningar och underhållning med bland andra skönsjungande och skivaktuella Viktoria Tolstoy.

Den röda skon En pin i form av en röd sko, designad av Lotta Lewenhaupt, säljs till förmån för forskning om kvinnohjärtat i samband med kampanjen. Skon säljs via vår hemsida och på Willys och Hemköp.

Woman in Red i Malmö den 14 mars

Ur programmet
Äventyrerskan Renata Chlumska som blir första svenska kvinnan ut i rymden.Skönsjungande Viktoria Tolstoy och Mahan Moin från Melodifestivalen underhåller. Hälsokunskap med Camilla Rova, Hälsokonsult och Kostrådgivare, medverkade i TV3 "Min lata familj" och hjälpte deltagarna till sundare vanor. Camilla kommer att berätta om "Stressa rätt och orka mer med bättre mat och livsstil". Ni möter även docent Ronnie Willenheimer och fler spännande gästartister. Konferencier: Christina Nilsson – Ambassadör för 2,6 miljonerklubben

För mer information
Alexandra Charles, ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben. Tel: 0708–28 09 11 alexandra.charles@alexandracharles.se
Lucienne Fredriksson, kommunikatör, 1,6 & 2,6 miljonerklubben. Tel: 0701- 407797 lucienne@1.6miljonerklubben.com

Orter och datum för kampanjen Woman in Red
4 mars Stockholm
6 mars Linköping, Örebro, Helsingborg, Karlskrona
9 mars Göteborg, Borås
13 mars Sundsvall, Eskilstuna
14 mars Malmö
20 mars Västerås
2 april Umeå


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.