Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Pressmeddelanden 4 träffar

ÖSTERSUND SLÅR ETT SLAG FÖR KVINNOHJÄRTAT

ÖSTERSUND SLÅR ETT SLAG FÖR KVINNOHJÄRTAT

Pressmeddelanden   •   Feb 20, 2020 09:10 CET

På internationella kvinnodagen, söndagen den 8 mars, slår hundratals kvinnor i Jämtland ett slag för jämställd hjärtsjukvård och ny forskning på kvinnohjärtat genom kampanjen Woman in Red. Under mars månad pågår Woman in Red i 17 städer runtom i landet, för att uppmärksamma forskningen inom kvinnors hälsa och att fler kvinnor ska överleva hjärt- och kärlsjukdomar.

ÖSTERSUND SLÅR ETT SLAG FÖR KVINNOHJÄRTAT

ÖSTERSUND SLÅR ETT SLAG FÖR KVINNOHJÄRTAT

Pressmeddelanden   •   Mar 07, 2019 14:21 CET

​Den 28 mars slår hundratals kvinnor i Östersund ett slag för en jämställd hjärtsjukvård och forskning på kvinnohjärtat genom kampanjen Woman in Red. Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa och den ideella kvinnohälsoorganisationen 1,6 & 2,6 miljonerklubben kräver mer forskning på hjärt-kärlsjukdomar hos kvinnor. Kvinnor med symtom på hjärtinfarkt får fortfarande vänta längre på behandling än män.

Hälsodagen till Östersund den 15 september

Pressmeddelanden   •   Sep 10, 2012 15:37 CEST

Bästa tänkbara livskvalitet och hälsa för alla kvinnor! Därför drar 1,6 & 2,6 miljonerklubben igång en årlig hälsodag runt om i landet för att inspirera till bättre hälsa. Evenemanget Hälsodagen kommer till Östersund den 15 september med träningsinspiration för hösten och Stegkampen – en promenad där 2 kr per km och deltagare går till hjärtforskningen.

1.6miljonerklubben i Umeå

Pressmeddelanden   •   Maj 20, 2010 13:20 CEST

1.6miljonerklubben kommer till Umeå, onsdag 26e maj Spännande föreläsningar av docent Fredrik Ullén, aktuell från TV Radio nyligen, "Kreativitet - om den skapande hjärnan". maria Nilsson Epidemiologi om "Tobak - en fråga om frihet"

Bilder 1 träff

Den landsomfattande kampanjen Woman in Red pågår under mars månad för kvinnors hälsa.

Den landsomfattande kampa...

Licens Creative Commons erkännande
Ladda ner
Storlek

564 KB • 1282 x 869 px